Eladó nagykökényesi családiház

9.900.000 Ft
25.582 €
  • 3 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 92 m2

Ingatlan Referens

Nádudvariné Kovács Erzsébet Irodavezető

Eladó nagykökényesi családiház, 3 szoba, 92 m2

Ingatlan leírása

Budapesttől 60 km távolságra, Heves megyében, Nagykökényes csendes utcájában három szobás felújítandó családi ház eladó. A ház hosszú, tornácos parasztház, első három helyisége vályogból épült, az összes többi bővítmény és a melléképületek pedig téglából vannak. Gázon kívül minden egyéb közmű megtalálható, Az ingatlan 10 éve lakatlan, de a tető szarufái, a gerendák és a falak jó állapotúak, egy-két helyen látható beázás (fotókon látható), amelyek javíthatóak. Az utcafronti nagyszobában láthatóaki a szép fagerendák.
Az ingatlan helyiségei: beépített tornácból két folyosó, nappali, két hálószoba, konyha-étkező, főzőfülke, fürdőszoba, kamra. A ház mögött tároló és kazánház található, ebben van a vegyes tüzelésű kazán. A fűtésrendszer és a villanyvezetékek mindenképpen átvizsgálásra szorulnak.
Rengeteg melléképülettel rendelkezik, mivel a régi tulajdonosa állattartással foglalkozott, tehát van istálló, disznóólak, tyúkólak, nyúl- és kecske-bárány tartására alkalmas ólak, száraz pince. A melléképületek nagy része jó állapotú.
Rendezett, füvesített udvara van pár darab gyümölcsfával, egy-két díszcserjével.
Jöjjön, nézze meg és beszéljünk róla!

Ingatlan tulajdonságai

villany
víz
csatorna
jó közlekedésû
pince
melléképület
mûhely
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
bútorozatlan
kamra
étkezõ
redõny